top of page
Foto van schrijverMFA Centrum 't Dok

Inloopspreekuur Wijkplatform

Bijgewerkt op: 17 sep. 2018





Om de bewoners van ons centrum nog beter van dienst te zijn hebben wij een inloopspreekuur opgezet. In één van onze vorige wijkkranten hebben wij u hierover al bericht.

Omdat het nog niet storm loopt, pro­beren we hieraan meer bekendheid te geven. Zo kunt u iedere mor­gen behalve vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur terecht op het kantoor van het Wijkplatform. Veelal zijn dan één à twee personen van dit platform aanwezig. Gekeken wordt nog naar een avondtijdstip b.v. van 19.00- 20.00.

Voor dringende zaken kan men altijd even bellen of met de beheerders van het wijkcentrum contact opne­men. Zij zullen dan uw vragen doorspelen aan die personen die hier verantwoordelijk voor zijn. De mail en telefoonnummers vindt u op de binnenzijde van het voorblad van deze wijkkrant.

De gespreksonderwerpen kunnen zeer divers zijn. Men kan komen met vragen of wensen, problemen m.b.t. uitvoe­ringsvormen of zelfwerkzaamheden. Ook pro­blemen waar de hulp van b.v. de wijkagent of stads­deel­coördinator noodzakelijk is, zijn bespreekbaar.

Kortom wilt u iets weten en heeft het betrekking op de binnenstad neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen trachten u hierbij te ondersteunen. Wellicht kun­nen we het gezamenlijk oplossen.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page